Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:29:07

На розгляд депутатів за планом порядку денного було висунено 31 проект рішень

05.09.2017   13:26

31 серпня відбулося засідання 31 сесії Прилуцької міської ради 7 скликання.

Про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території міста Прилуки за підсумками І півріччя 2017 року перед депутатами доповідали керівник Прилуцької місцевої прокуратури Богдан Зарічанський та начальник Прилуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Руслан Крахмілець.

Правом виступу в рамках доповіді за питанням скористалися заступник голови ГО «Право на захист» Сергій Цибенко та громадський діяч Ольга Костюк. У рамках свого виступу Сергій Цибенко висловив ряд зауважень до роботи поліції та надав міському голові й депутатському корпусу від імені ГО «Право на захист» та БК «Лічман» заяву з проханням висловити недовіру керівнику поліції та призначити нового очільника відділу з-поміж правозахисників міста Прилуки.

Доповідь керівника місцевої прокуратури, Прилуцького відділу поліції та зауваження щодо роботи правоохоронних служб можна переглянути (відео додається) .

Після виступу Сергія Цибенка правоохоронці відповіли на ряд депутатських запитань, зокрема тих, що стосувалися роботи камер відеоспостереження.

Під час голосування даний проект рішення не набрав достатньої кількості голосів й не був ухвалений депутатським корпусом міської ради.

Засідання чергової сесії продовжилося розглядом проектів рішень Про виконання бюджету міста за І півріччя 2017 року, Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №23 «Про бюджет міста на 2017 рік» (21 сесія 7 скликання), Про виділення коштів, Про затвердження Положення про фінансове управління міської ради та Про зміни бюджетних призначень міського бюджету, за якими доповідала начальник фінансового управління міської ради Олена Ворона.

Шляхом спільного обговорення депутати ухвалили вищезазначені рішення і перейшли до розгляду та затвердження наступних:

Про затвердження Положення про фінансове управління міської ради.

Про приєднання до ініціативи ЄС «Мери за економічне зростання».

Про Доповнення до Плану діяльності Прилуцької міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік.

Про роботу виконавчого комітету Прилуцької міської ради за II квартал 2017 року.

Про внесення змін до міської Програми «Пільги місцевої влади на оплату житлово-комунальних послуг та послуг зв’язку учасникам бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції, сім’ям воїнів загиблих (померлих) в Афганістані та під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, інвалідам по зору – членам УТОС, спілці ветеранів Афганістану на 2016 – 2018 роки».

Про затвердження списку учасників бойових дій, які мають пільги відповідно до міської Програми «Пільги місцевої влади на оплату житлово-комунальних послуг та послуг зв’язку учасникам бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції, сім’ям воїнів загиблих (померлих) в Афганістані та під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, інвалідам по зору – членам УТОС, спілці ветеранів Афганістану на 2016 – 2018 роки».

Про утворення комісії з питань присвоєння Почесної відзнаки Прилуцької міської ради «Звання «Почесний громадянин міста Прилуки» у новому складі.

Про внесення змін до Положення про Почесну грамоту виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

Про внесення змін до структури і чисельності та затвердження Положення про управління житлово-комунального господарства Прилуцької міської ради в новій редакції.

Про внесення змін до організаційної структури та чисельності міської ради та її затвердження.

Про затвердження Положення про відділ адміністративних послуг Прилуцької міської ради у новій редакції.

Про внесення змін до Положення про управління освіти Прилуцької міської ради.

Про внесення змін до структури і чисельності та затвердження Положення про Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у новій редакції.

Про збільшення статутного капіталу та затвердження Статуту комунального підприємства «Прилукитепловодопостачання» Прилуцької міської ради Чернігівської області в новій редакції.

Про затвердження Статуту комунального підприємства «Прилукижитлобуд» Прилуцької міської ради Чернігівської області в новій редакції.

Про затвердження Статуту комунального підприємства «Послуга» Прилуцької міської ради Чернігівської області в новій редакції.

Про виконання зауважень та пропозицій, доручень виборців, озвучених депутатами на 26 сесії міської ради 7 скликання від 28 квітня 2017 року при розгляді питання «Різне».

Про дострокове припинення повноважень депутата Прилуцької міської ради VII скликання Волошина Д. О.

Про виконання зауважень та пропозицій, доручень виборців, озвучених депутатами на 27 сесії міської ради 7 скликання від 28 липня 2017 року при розгляді питання «Різне».


Прес-секретар міської ради Любов Рубан

 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини