Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:55:28

Чернігівські рухівці готові до з'їзду

15.05.2017   08:27Агенцiя

Пройшла позачергова конференція обласної організації Народного Руху України, яка обрала делегатів на травневий з'їзд партії, що має вирішити питання про обрання нового голов партії та визначення стратегії Руху в сьогоднішніх умовах.

У роботі конференції взяли участь делегати від Чернігівської, Борзнянської, Козелецької, Корюківської, Носівської, Талалаївської, Новгород- Сіверської районних та міських організацій. Головував Микола Череп, голова обласної організації НРУ.

Конференція заслухала та обговорила інформацію члена проводу обласної організації НРУ Сергія Соломахи про підсумки виборів в ОТГ та інформацію Миколи Черепа про підготовку до звітно- виборного з'їзду НРУ. Одноголосно проголосовано рішення про підтримку кандидатури Віктора Кривенка на посаду голови партії.

Конференція обрала делегатів на з'їзд, що має пройти 28 травня у Києві.

Ухвалено Чернігівський меморандум до травневого (2017 року) з'їзду НРУ, який буде обнародуваний після внесення правок, висловлених делегатами конференції. В ході обговорення виступили Василь Чепурний, Валерій Сарана, Тетяна Зезюлькіна, Юрій Соболь, Олександр Овсієнко, Борис Мазур, Григорій Шурига, Петро Лавренчук, Максим Карманніков та інші.

Проголосовано рішення звернутися до Чернігівської міської ради з проханням дати погодження на встановлення на приміщенні Руху (вулиця Мазепи, 4) меморіальних дощок, присвячених Герою України Вячеславу Чорноволу та референдуму 1 грудня 1991 року, штаб якого містився у цьому приміщенні.

Загалом конференція обласної організації продемонструвала готовність обласної організації НРУ до модернізації партії, що сприятиме утвердженню української ідеї.


Прес-служба обласної організації НРУ

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини