Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:02:09

Прес-конференція у форматі круглого столу "Рятуйте Референдум". ВІДЕО

10.12.2016   11:01Агенцiя

Центр політико-правових реформ спільно з Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) провів у Чернігові круглий стіл "Рятуйте Референдум".

6 листопада 2012 року Януковичем було протягнуто через Верховну Раду неконституційний Закон України «Про всеукраїнський референдум». Цей «закон» діє до цього часу! Він створює можливості для проведення керованих та маніпулятивних референдумів, за результатами яких можливо навіть змінити Конституцію України, територію держави та провести будь-що вигідне владі. Це закладена бомба під всією територією України. Після приходу в 2014 році нових сил до Парламенту однією з перших декларованих цілей було скасування цього закону. Чому цей промосковський неконституційний Закон досі діє?

Спікерами були:
- Юлія Кириченко - керівник проектів з питань конституційного права Центру політико-правових реформ, експерт Реанімаційного пакету реформ
- Богдан Бондаренко - експерт Центру політико-правових реформ.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини