Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:57:02

Підсумки засідання виконавчого комітету Прилук

20.09.2016   15:28

20 вересня під час засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради членами зібрання було розглянуто та ухвалено п'ять загальних проектів рішень та чотири, які містять інформацію з обмеженим доступом.

Першою «Про погодження змін до міської Програми зайнятості населення на період до 2017 року» доповіла начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ганна Малиш.

Виконавчий комітет ухвалив рішення внести зміни до міської Програми доповнивши частину «Сприяння зайнятості громадян, які потребують соціального захисту і не здатні на рівних конкурувати на ринку праці» розділу III «Напрями та заходи щодо поліпшення ситуації у сфері зайнятості населення до 2017 року» міської Програми наступними пунктами:

- З метою забезпечення зайнятості учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, сприяти їх першочерговому працевлаштуванню, у тому числі шляхом виплати одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності та компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (відповідальний Прилуцький міськрайонним центр зайнятості);

- Надавати повний комплекс адресних послуг учасникам бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції (відповідальне Управління праці та соціального захисту населення міської ради, міськрайонним центр зайнятості);

- Надавати повний комплекс адресних послуг внутрішньо переміщеним особам (відповідальне Управління праці та соціального захисту населення міської ради, міськрайонним центр зайнятості).

Про встановлення вартості користування елементами благоустрою (біотуалетом) доповів директор КП «Послуга» Руслан Ніязов. Взявши до відома представлену виступаючим ціну, члени засідання вирішили під час святкування загальнодержавних та місцевих свят, ярмарків та інших заходів на території міста Прилуки встановити ціну за користування послугою у розмірі 2 гривні на 1 чоловіка. А от чи лишати мобільні вбиральні на місцях після проведення заходів буде вирішуватися у робочому порядку.

Також члени виконавчого органу ради ухвалили проекти рішень «Про провадження торговельної діяльності за межами торговельних приміщень на території об’єктів благоустрою міста Прилуки» та «Про пайовий внесок замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста». Питання «Про виділення коштів» стосувалося нагородження жителів, представників відповідних професій до Дня машинобудівника та працівника освіти.

Проекти рішень з обмеженим доступом стосувалися:
- втрати статусу дитини, позбавленої батьківського піклування;
- встановлення опіки та призначення опікуна над дитиною;
- утворення прийомної сім’ї та влаштування дитини, виконання договірних зобов’язань.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини