Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:10:11

Погоджувальна рада розглянула питання порядку денного одинадцятої сесії Чернігівської міської ради

20.09.2016   08:06

19 вересня, на засіданні погоджувальної ради розглянуто перелік питань порядку денного, що вносяться на розгляд одинадцятої сесії Чернігівської міської ради 7 скликання, яка відбудеться 29 вересня 2016 року.

На розгляд депутатів пропонується 21 питання, підготовлене структурними підрозділами міської ради. Про це повідомив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на початку засідання.

Під час розгляду порядку денного особливу дискусію визвало питання затвердження Програми профілактики злочинності на території м. Чернігова на 2016-2017 роки. На думку присутніх депутатів, ця програма потребує включення більш конкретних заходів. Міський голова запропонував депутатам визначитись з доповненнями, обговорити їх на постійних комісіях та внести деякі зміни до програми.

На розгляд сесії також пропонується затвердження Програми щодо компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян в залізничному транспорті приміського сполучення на 2016 рік, Програми здійснення додаткових заходів із мобілізації коштів до міського бюджету міста Чернігова на 2016-2018 роки. Крім того, вноситимуться зміни до міських програм щодо надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста, щодо розвитку земельних відносин на території міста Чернігова та інш.

До порядку денного включені також земельні питання.

Владислав Атрошенко звернувся до депутатів з наполегливим проханням уважно вивчити всі питання порядку денного і, якщо виникнуть питання технічного характеру, то вирішити їх під час роботи постійних комісій міської ради.

Пленарне засідання 11-ї сесії міської ради 7 скликання відбудеться 29 вересня о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7). З відповідним розпорядженням міського голови можна ознайомитись на офіційному веб-порталі міської ради в розділі "Нормативні документи".

Протягом цього тижня відбудуться засідання постійних комісій міської ради.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини