Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:25:36

“За свою мету вони обрали дискредитацію персоналу і керівництва ЧАЕС та подальший розвал Чорнобильської АЕС”

08.07.2016   15:54Агенцiя

На прес-конференції, що відбулася в інформаційному агентстві УНІАН (м.Київ), генеральний директор ЧАЕС Ігор Грамоткін зробив заяву щодо інформаційної війни, яку розпочато проти очолюваного ним підприємства, колективу та адміністрації ЧАЕС.

За його словами, це безпосередньо пов’язано зі спробами окремих представників силових структур, задіяними в незаконній реалізації ресурсів з 30-ти кілометрової зони, загальмувати процес реформування зони відчуження.

Зокрема, Ігор Грамоткін заявив: “Активність ЧАЕС відносно перетворення зони відчуження, її ініціативи з питань реформування, були почуті Президентом. Сьогодні Україна впритул наблизилася до створення концерну по поводженню з ядерними матеріалами.

Успіхи, яких в останні роки добився наш колектив, однозначно дають зрозуміти, що єдиним підприємством, яке здатне сьогодні на законних підставах ефективно працювати в цьому напрямку, є ЧАЕС.

Однак представники навколокримінального бізнесу, котрі багато років працюють пліч-о-пліч з деякими особами з силових структур і мають на незаконному продажі металу багатомільйонні прибутки, не готові віддавати свій “бізнес” під контроль держави. Вони прагнуть загнати все в тінь.

Таке підприємство, як Чорнобильська АЕС, яке працює виключно у правовому полі, їх конче не влаштовує. За свою мету вони обрали дискредитацію персоналу і керівництва ЧАЕС та подальший розвал Чорнобильської АЕС на кілька підприємств … Як підсумок, спільна діяльність поліції і бандитів ставлять під загрозу реалізацію міжнародних проектів. Вилучення серверів, оргтехніки, договорів блокує роботу підприємства, а інформаційна війна підриває довіру західних партнерів і шкодить всій Україн”.

Голова профспілкового комітету ЧАЕС Максим Орлов в свою чергу зазначив: “Поведінка окремих співробітників Національної поліції плямує честь і гідність колективу ЧАЕС, стеження, обшуки, утримування протягом тривалого часу в неналежних умовах ні в чому неповинних працівників станції, численні процесуальні порушення, недотримання основних конституційних прав змушують нас вимагати від Генерального прокурора, щоб він узяв розслідування цієї справи під свій контроль.

У свою чергу, від імені колективу можу запевнити, що Чорнобильська АЕС повністю відкрита для будь-яких перевірок і розслідувань, керівники і співробітники готові давати правдиві свідчення. Єдина вимога – щоб це було об’єктивне розслідування особами, які не “зав’язані” на бізнесі в 30-кілометровій зоні. Ми наполягаємо на повноцінному інформаційному висвітленні всього, що відбувається!”.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини