Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:31:41

Відбулась 11 сесія Ніжинської міської ради 7 скликання

04.06.2016   12:04

30 травня відбулась перша частина чергової одинадцятої сесії Ніжинської міської ради сьомого скликання. Порядок денний включав 49 проектів рішень.

На засіданні були присутні 35 депутатів Ніжинської міської ради, а також депутати Чернігівської обласної ради Сергій Охонько, Валерій Гавриленко та народний депутат України Олександр Кодола, який повідомив про постанову Кабміну щодо виділення коштів на реконструкцію частини гімназії № 16 під басейн, про виділення коштів на округ на встановлення 20 дитячих майданчиків та ремонт доріг туристичного значення: Ніжин-Прилуки та Талалаївка-Ічня-Тростянець-Сокринці.

У ході засідання було прийнято лише 11 рішень, серед яких – Про внесення змін до бюджету м. Ніжин та Про виділення земельних ділянок фізичним та юридичним особам.

Друга частина сесії відбулась 2 червня 2016 року у ході якої була прийнята інша частина рішень, зокрема: “Про внесення змін до рішення 6 позачергової сесії міської ради 7 скликання від 21 – 26 січня 2016 року “Про міський бюджет м. Ніжина на 2016 рік “, Про створення тимчасової контрольної комісії Ніжинської міської ради з питань перевірки факту продажу будівлі, розташованої за адресою: м. Ніжин, вул. Гончарна, буд. 19а, Про затвердження “Програми забезпечення виконання заходів з підготовки організації та проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів та забезпечення проведення навчальних зборів роти охорони та загонів оборони на території міста Ніжина на 2016 рік” та інші.

Зокрема для висвітлення питання про продаж приміщення школи мистецтв на сесію були запрошені голова батьківського комітету Овчар О.В. та директор Ніжинської школи мистецтв Піонтковська Л.В.

Депутати детально обговорили питання щодо розміщення зовнішніх рекламних засобів у центральній частині міста (вул. Гоголя та частина вул. Московська). Окрім того, обговорювалося питання щодо зменшення кількості ліжок на базі міської лікарні імені М. Галицького. Потрібні факти та документи надав головний лікар міської лікарні Олександр Костирко.

Поза увагою не залишилася заява підприємця Миколи Шкурко про створення ради підприємців при Ніжинській міській раді. Для уточнення деяких моментів дане питання вирішено відправити на доопрацювання.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини