Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:09:52

БФ “Поліський оберіг” в 2015 році надав матеріальну допомогу майже 13000 осіб

15.11.2015   18:22Агенцiя

Гуманітарна, фінансова та консультативна допомога людям, які потребують підтримки — це завдання, реалізацією яких вже більше чотирьох років системно займається Благодійний фонд “Поліський оберіг”, зокрема у рамках програми “Рука допомоги”.

Кількість заяв на матеріальну допомогу від мешканців Чернігова значно збільшилася в жовтні 2015 року. Після їх опрацювання правління фонду прийняло рішення збільшити фінансування в рамках програми “Рука допомоги”. В зв’язку з цим з 11 листопада були відкриті додаткові офіси, в яких мешканці міста писали заяви та отримували матеріальну допомогу.

Всього у 2015 році матеріальну допомогу від фонду отримали вже 12 834 мешканця Чернігова. Це одна із найбільших соціальних програм, що була реалізована на Чернігівщині.

Підтримку також отримують жителі районів області, вимушені переселенці та люди, що потребують посиленої уваги суспільства не залежно від місця проживання чи інших обставин на розсуд правління Благодійного фонду.

Додатково повідомляємо, що Владислав Атрошенко не входить до керівних органів фонду “Поліський оберіг” та не впливає на рішення правління організації в зв’язку з його участю у виборах міського голови Чернігова.

Прес-служба БФ “Поліський оберіг”

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини