Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:07:33

Виборчі дільниці Чернігова готуються до проведення місцевих виборів 25 жовтня

22.10.2015   12:41

22 жовтня заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров провів засідання робочої групи з питань матеріально-технічного забезпечення виборчих комісій на чергових виборах депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року.

Участь у заході взяли керівники районних у м. Чернігові Новозаводської та Деснянської рад, голова міської виборчої комісії, представники структурних підрозділів міської ради. 

Станіслав Віхров зазначив, що основні аспекти календарного плану з питань підготовки місцевих виборів  виконані в повному обсязі.

Так, 9 вересня працівники комунального підприємства «Зеленбуд» міської ради встановили у визначених місцях 20 стендів для розміщення матеріалів передвиборчої агітації (по 10 на район).

Міська виборча комісія розміщена у приміщенні комунального підприємства «Міський палац культури» міської ради. Комісії виділено дві зали для засідань і чотири робочі кімнати. У повному обсязі забезпечено обладнанням, інвентарем, засобами зв’язку, оргтехнікою, автотранспортом.

На території Чернігова Центральною виборчої комісією утворено на постійній основі 125 виборчих дільниць, в т.ч. 111 звичайних та 14 спеціальних виборчих дільниць. (Деснянський район – 78 дільниць, в т.ч.: 44 звичайних, 3 спеціальні).

9 жовтня районні у місті виборчі комісії утворили дільничні виборчі комісії. У встановлені строки були проведені перші засідання дільничних виборчих комісій.

Виконавчими органами Чернігівської міської та районних у місті пад проведена відповідна робота щодо матеріально-технічного забезпечення дільничних виборчих комісій. Всі дільничні виборчі комісії забезпечені необхідним обладнанням, інвентарем та засобами зв’язку відповідно до нормативних вимог.

Так, встановлено 34 основних телефонних апарати, 69 паралельних телефонних апаратів, переоформлено 32 телефони, за що виконавчим комітетом оплачений рахунок на 7,8 тисяч гривень.

Станіслав Віхров також повідомив,що з метою сприяння виборчим комісіям у здійсненні ними своїх повноважень та забезпечення оперативного вирішення у день голосування невідкладних питань, пов’язаних з надзвичайними ситуаціями, порушенням громадського порядку, виборчого законодавства міський голова видав розпорядження «Про організація роботи у день голосування на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року».

Відповідно до Календарного плану основних організаційних заходів відділами ведення Державного реєстру виборців районних у місті Чернігові рад у встановлені терміни передано до дільничних виборчих комісій попередні списки виборців та іменні запрошення, а також, уточнені списки виборців.

Заступник міського голови також зауважив щодо визначення відповідальних осіб за створення належних умов роботи дільничних виборчих комісій та організацію їх чергування в день голосування у тих підприємствах, установах та організаціях, де розміщені виборчі дільниці.

Станіслав Віхров дав доручення управлінню житлово-комунального господарства забезпечити організацію роботи аварійних груп для швидкого реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах, які надають житлово-комунальні послуги.

У день голосування керівники районних у місті рад забезпечуватимуть організацію чергування керівництва та відповідальних працівників районних у міста рад.

Заступник міського голови особливо наголосив на важливості забезпечення

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини