Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:52:05

"Соціальна картка чернігівця" діє: знижки за вказаними адресами!

15.10.2015   17:42Агенцiя

У Чернігові стартувала програма «Соціальна картка чернігівця». Мешканці міста почали оформляти соцкартки через волонтерів благодійного фонду «Наш Край».

Нагадаємо, 13 жовтня, в Чернігові було укладено Меморандум про реалізацію ініційованої мером міста Олександром Соколовим партнерської програми «Соціальна картка чернігівця». Проект реалізовується за підтримки благодійного фонду «Наш край» і впроваджується за ініціативи Чернігівського міського голови  Олександра Соколова.

Соціальна картка чернігівця передбачає отримання знижок в аптеках і магазинах – до 5%, та 20% – в перукарнях і салонах краси. Нижче наведено список аптек, магазинів і установ сфери послуг, які продемонстрували свою соціальну небайдужість і вже долучилися до цієї програми.

Знижки за вказаними адресами!

АПТЕКИ (ЗНИЖКА ДО 5%)
1. Аптека № 1, вул. Доценка, 6.
2. Аптека № 2, вул. Шевченка, 47.
3. Аптека № 3, просп. Миру, 154.
4. Аптечний пункт № 5, вул. Рокоссовського, 47 (приміщення дитячої поліклініки № 2).
5. Аптечний пункт № 7, просп. Миру, 44 (приміщення поліклініки № 3).
6. Аптечний пункт № 4, вул. Текстильників, 36 (приміщення лікарні № 4).
7. Аптечний пункт № 2, вул. Пирогова, 15 (приміщення дитячої поліклініки № 1).
8. Аптечний пункт № 3, вул. Пирогова, 1 (приміщення жіночої консультації).

МАГАЗИНИ (ЗНИЖКА ДО 5%)

1. Магазин ПП «Долина Плюс» по вул. Єськова, 12.
2. Магазин «Продмаг» по вул. Войкова, 40-А.
3. Магазин ТОВ «Аніка Плюс» по вул. Рокоссовського, 41.
4. Магазин ПП «СеДаМ-маркет» по вул. Рокоссовського, 8.
5. Магазин ПП «СеДаМ-маркет» по вул. Родимцева, 5.


У Салоні краси «Інь-Янь», що по вулиці Котляревського, 15, щопонеділка стрижки для пенсіонерів за соціальною ціною – 20 грн. А в перукарні «Візаж», що розташована на вулиці Текстильників, 6, кожного дня з 9-00 до 11-00 для пенсіонерів діє знижка 20 % на стрижку.

«Соціальна картка чернігівця», вона кардинально змінює підхід до надання соціальних пільг. Її головний принцип – адресність. Важливо, щоб картки отримали всі чернігівці, які потребують соцзахисту, і могли скористатися ними в широкій мережі магазинів і аптек у будь-якому районі міста – наголосив мер. - Ця програма потрібна чернігівцям і вона працюватиме. Від цього безпосередньо залежать комфорт і благополуччя в нашому місті».

Олександр Соколов та БФ «Наш край» зазначають, що Меморандум є відкритим і запрошують соціально відповідальний і небайдужий чернігівський бізнес долучитися до цього проекту, щоб разом творити добру справу на користь громади міста. Адже успішне місто - добробут кожного.

PR

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини