Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:46:35

У Чернігові відбулася акція протесту працівників Смолинського торфобрикетного заводу. ФОТОрепортаж

04.09.2015   21:19Агенцiя

Працівники Смолинського торфобрикетного заводу приїхали у Чернігів, щоб зустрітися з головою Чернігівської облдержадміністрації Валерієм Кулічем і влаштували мітинг.

Це сталося сьогодні, 4 вересня, у центрі міста.

 

Ціль візиту робітників заводу була поспілкуватися та висловити свої вимоги голові Чернігівської ОДА Валерію Кулічу щодо звільнення нинішнього директора заводу Павла Яремко. Мовляв, той має намір знищити завод, довести його до банкрутства, аби потім забрати його за борги.

Оскільки співробітники заводу їхали до стін ОДА на двох тракторах з причепами, у яких лежали торфобрикети власного виготовлення, їх не підпустили до адмінбудівлі. Тож запланований мітинг довелося провести біля головної площі міста під суворим наглядом чисельної міліції.

Також мітинг арі зізналися, що мають образу на голову ОДА за те, що він обіцяв приїхати, але так цього і не зробив.

Згодом Валерій Куліч вийшов до людей і пояснив чому не приїздив до них, та що не має права призначати чи знімати директорів заводів з їх посад.

Після майже годинної розмови обидві сторони дійшли згоди. Колектив заводу на початку наступного тижня висуває свою кандидатуру того, кого хоче бачити на посаді директора. У свою чергу Куліч пообіцяв рекомендувати ту людину у Міністерстві.

Алена Шепіда

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини