Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:28:24

Сергій Березенко з родиною відвідав церковну службу та привітав чернігівців зі святом Петра і Павла

14.07.2015   15:44Агенцiя

У день пам'яті святих апостолів Петра і Павла Сергій Березенко відвідав службу у храмі-комплексі всіх Святих Чернігівських.

А також, разом з дружиною Уляною, старшим та молодшим синами Олександром і Лукою відвідали службу в Успенському соборі Єлецького Успенського монастиря.

- Я вітаю усіх чернігівців з цим великим святом. Я хотів би, щоб ми завжди знаходили час аби відвідати святі місця, привчали до цього своїх дітей, показували їм приклад. Приходьте до церкви, аби просто помолитися, попросити прощення, отримати благословення. Це дуже важливо, - звернувся до чернігівців Сергій Березенко.

Напередодні великого свята Сергій Березенко висадив кущі гортензії на алеї Свято-Троїцького кафедрального собору.

Нагадаємо, що 12 липня православний світ вшановує пам'ять святих апостолів Петра і Павла, які зробили надзвичайно великий внесок у поширення християнства серед іудеїв і язичників, тому церква і називає їх "первоверховними апостолами".

Сана Бойко

PR

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини