Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:46:41

Геннадій Корбан: "Для кожного важливо мати місце, куди можна протоптати стежку до Бога"

10.07.2015   22:14Агенцiя

Геннадій Корбан зустрівся з представниками єврейської громади Чернігова. Говорили як про звичні речі – медицину, освіту, комунальні послуги, так і про питання, вирішення яких дороге серцю кожного єврея міста – це синагога.

В Дніпропетровську у тамтешньої спільноти є величезний відомий всій Україні культурний і духовний центр – Менора, площа якого становить понад сорок тисяч квадратних метрів. Тут є не лише музей та арт-галерея, а й хоспіс для літніх людей. На відміну від дніпропетровців, у чернігівців і досі немає місця для спілкування з Богом. Попри це вони не полишають надії на те, що найближчим часом в місті з’явиться синагога. І чернігівський дніпропетровець буде сприяти в цьому.  Геннадій Корбан:
- Я розумію, для кожного важливо мати місце, куди можна протоптати стежку до Бога. Ось тому я беру це питання під свій особистий контроль.
 
В рамках спілкування з одновірцями, Геннадій Корбан відвідав дитячий садок єврейської громади Чернігова. З деякими дітками кандидат в народні депутати вже встиг познайомитися – благодійне об’єднання «Укроп» для них раніше влаштувало цікаву подорож до Менського зоопарку. Нині – привід продовжити знайомство. Батьки звично нарікають на бездіяльність влади у плани підтримки молодих родин, на погану просвітницьку політику, на відсутність у садочку якісного дитячого майданчика.
Геннадій Корбан:
- Я сам як багатодітний батько чудово розумію вас. Тим більше, що нині до звичного переліку батьківських турбот додався острах через війну на Сході. Але я скажу, що наш Фонд оборони країни і тут тримає рубежі. Тепер ми підтримуємо Чернігів. І будемо робити це і надалі, а проблему з дитячими гойдалками, я думаю, ми вирішимо. Найближчим часом.

Інші питання стосувалися засилля адмінресурсу. Стурбовані цим і представники єврейської громади. Тим більше, що кандидатів аж сто двадцять сім. Тут неважко заплутатися навіть молодій людині. Люди відверто питають: доки буде  молодий провладний кандидат знущатися над містом та його жителями?
Геннадій Корбан:
- Подібна тактика розрахована на літніх людей, аби їм було важко зорієнтуватися у метровому бюлетені. Але і самі махінації – теж яскравий маркер. Якщо суперник вдається до брудних ігор з силовими методами, з двійниками, з адмінресурсом – це свідчить про те, що у нього невеликі шанси на перемогу. Відтак, надійна сила  візьме гору.


 
Як запевняють чернігівці, для єврейської громади міста Геннадій Корбан не просто кандидат в народні депутати, це передусім надійний партнер, який здатен підтримати свій народ  у важку хвилину.

PR

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини