Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:36:28

Сергій Березенко доніс позицію чернігівських підприємців та переконав Парламент скасувати використання касових апаратів

02.07.2015   15:44Агенцiя

Сергій Березенко відстояв інтереси не лише підприємців Чернігівської області, а й усієї України. Завдяки активному сприянню політика, учора Парламент скасував обов’язкове застосування касових апаратів для тих підприємців, чиї доходи не перевищують 1 млн гривень, внісши зміни до відповідного закону. А таких по всій країні більше 80 відсотків.

Саме Березенку вдалося донести думки та пропозиції підприємців Чернігова до голови комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Ніною Южаніною.

Нагадаємо, що у нашому місті, за ініціативи політика, неодноразово проводилися зустрічі та круглі столи з представниками малого та середнього бізнесу Чернігова. Підприємці були занепокоєні необхідністю обов’язкового використання касових апаратів з 1 липня. За їхніми словами вартість (мінімум 5000 грн) та щомісячне обслуговування реєстраторів розрахункових операцій змусило багатьох з них закривати бізнес. Проте, дякуючи зусиллям Березенка, підприємці й надалі можуть спокійно працювати. Це унікальний випадок, коли завдяки втручанню одного політика, якому небайдужа доля людей, полегшується життя багатьох підприємців не лише Чернігвщини, а й країни.

За словами Березенка, комітет Верховної Ради України з питань податкової та митної політики врахував пропозиції чернігівських підприємців та вніс їх на розгляд Парламенту. Голова комітету Ніна Южаніна прокоментувала рішення Верхвоної Ради так: - Після проведення додаткових консультації було запропоновано компромісне рішення для мікробізнесу, в яких обсяг річного доходу не досягає 1 мільйон гривень. Пропонується, що реєстратори розрахункових операцій не застосовують платники єдиного податку 1, 2 та 3 груп, в яких протягом календарного року обсяг доходу не перевищує 1 мільйон гривень.

Таким чином, Сергій Березенко виконав обіцянку, яку він давав підприємцям нашого міста та суттєво посприяв тому, аби закон про відмінну обов’язкового використання касових апаратів все ж таки був прийнятий народними обранцями.

Нагадаємо, що Сергій Березенко не вперше іде на зустріч підприємцям Чернігова. Так, за сприяння політика було встановлено справедливість з безвідповідальністю керівництва податкової (звільнено голову Державної фіскальної служби області Степана Дусяка), також відновлено двосторонній рух по вулиці Князя Чороного біля обласної прокуратури. Саме на ці проблеми нарікали підприємці нашого міста під час проведення різноманітних круглих столів у Чернігові. Підтримка малого та середнього бізнесу Чернігова є одним з важливих пунктів передвиборчої програми Сергія Березенка, тому політик докладає максимальних зусиль, аби підприємці нашого міста могли працювати у комфортних умовах.


Тарас Дзюба

PR

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини