Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 21:42:36

З’їзд ВО "Свобода" висунув кандидата на проміжні вибори народного депутата України 26 липня в № 205 окрузі Андрія Міщенка

03.06.2015   17:31Агенцiя

3 червня під час з’їзду Всеукраїнського об’єднання «Свобода» 162 делегати зібрання за поданням Голови партії Олега Тягнибока одностайно підтримали кандидатуру кандидата на проміжні вибори народного депутата України 26 липня 2015 року в одномандатному виборчому окрузі №205 (м. Чернігів) Андрія Міщенка – очільника Чернігівської обласної організації ВО «Свобода».

Міщенко Андрій Миколайович народився 1 січня1973 року.
1996 року закінчив Львівський політехнічний інститут за фахом «архітектура». Професійно займався спортом (гребля), чемпіон України. Будучи студентом, став активістом Революції на граніті 1990 року. З 1991 року – член ВО «Свобода» (до 2004-го – СНПУ).
2008 року очолив Чернігівську обласну організацію ВО «Свобода», яку розбудував фактично з нуля. Особисто вишколював свободівців міст Прилуки та Ніжин, де на місцевих виборах «Свобода» провела своїх кандидатів до міських та районних рад, створила фракції.
На парламентських виборах 2012 року був головою Дніпропетровського обласного штабу партії. Того ж року обраний народним депутатом від ВО «Свобода» (№ 19 у виборчому списку). Був головою підкомітету з питань виконання кримінальних покарань та організації і діяльности органів та установ виконання покарань Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Під час перебування в парламентів був уповноваженим фракції ВО «Свобода» у Верховній Раді в Дніпропетровській та Запорізькій областях.
2015 року знову очолив Чернігівську обласну організацію партії. Член Політради ВО «Свобода». Одружений. Виховує трьох синів.
Українець.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини