Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 18:17:11

Підприємства житлово-комунального сектора Чернігова готуються до зміни тарифів

02.04.2015   07:35

Комунальні підприємства «Деснянське» «Новозаводське», «ЖЕК-10», «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради, ПП «Техкомсервіс» та Об’єднання житлово-будівельних кооперативів м. Чернігова заявили про намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги по прийому та знешкодженню твердих побутових відходів має ПП «Гранпласт». Змінити діючі тарифи на послуги з вивезення твердо-побутових відходів для населення багатоповерхових будинків і для населення приватного сектору(з урахуванням знешкодження ТПВ), та на вивезення і приймання рідких нечистот для населення планує і КАТП 2528.

Крім того, буде змінено вартість послуг на технічне обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації в житлових будинках Спеціалізованим ліфтовим управлінням №5 ПрАТ «ОТІС» та ПКВП «Полісся – ліфтсервіс».

Розрахунки нових тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій виконані на основі економічно обґрунтованих планових (нормативних) витрат окремо за кожним будинком залежно від запланованих кількісних показників послуг, що повинні надаватися в будинку для забезпечення санітарно-гігієнічного, протипожежного, технічного стану будинків з урахуванням Переліку послуг, що визначений постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».

В розрахунках враховано мінімальну заробітну плату у розмірі 1218 грн., вартість електроенергії на освітлення місць загального користування та енергопостачання ліфтів – 0,3495 грн./кВт/год, вартість технічного обслуговування базового ліфта 169,45 грн (з урахуванням ПДВ) для ПрАТ «ОТІС», 170,47 грн (з урахуванням ПДВ) для ПКВП «Полісся-ліфтсервіс», вартість вивезення та знешкодження твердих побутових відходів – 30,31 грн/м. куб (з урахуванням ПДВ).

Відповідну інформацію з детальним обґрунтуванням ситуації згідно з чинним законодавством опубліковано в спецвипуску газети «Чернігівські відомості» від 1 квітня 2015 року.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються в письмовому вигляді протягом 15 днів із дня опублікування повідомлень про наміри.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини