Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:53:33

100 днів роботи народних депутатів з Чернігівської області у Верховній Раді восьмого скликання

18.03.2015   18:33Агенцiя

18 березня у дискусійному клубі "Експертна думка" відбувся круглий стіл на тему «100 днів роботи парламентарів Чернігівщини: перші підсумки», ініціаторами якого є Чернігівський освітній центр «Ініціатива» в партнерстві з дискусійним клубом «Експертна думка» та проектом «Чернігівський монітор».

Наприкінці березня виповнюється 100 днів з моменту набрання повноважень діючим корпусом нардепів Верховної Ради. Традиційно в цей час підводяться перші підсумки роботи народних обранців.

Під час роботи круглого столу Павло Пущенко, голова освітнього центру «Ініціатива», представив чернігівським журналістам, експертам, політологам, представникам народних депутатів та всім зацікавленим моніторинг діяльності політиків пов’язаних з Чернігівською областю*. Експерт зокрема порівняв активність роботи депутатів, кількісні показники діяльності законотворців та чисельність поданих ними та прийнятих законопроектів.

«Основна робота депутатів – законотворча, але їй приділяється менше уваги, аніж громадській діяльності», - констатував Юрій Паперний, оцінюючи якість роботи депутатів та їх активність в медіа-просторі. Також політичний експерт відзначив труднощі в, здавалося б, елементарному – підрахувати кількість депутатів, що представляють Чернігівщину в Парламенті, наразі їх нарахували 16:
1. Амельченко Василь Васильович
2. Атрошенко Владислав Анатолійович
3. Бублик Юрій Васильович
4. Давиденко Валерій Миколайович
5. Дмитренко Олег Миколайович
6. Євлахов Анатолій Сергійович
7. Кодола Олександр Михайлович
8. Куліч Валерій Петрович
9. Купрієнко Олег Васильович
10. Лозовой Андрій Сергійович
11. Ляшко Олег Валерійович
12. Насіров Роман Михайлович
13. Попов Ігор Володимирович
14. Романова Анна Анатоліївна
15. Савченко Олексій Юрійович
16. Черненко Олександр Миколайович

Також виступаючі відмітили складність відстежити роботу депутатів в медіа. Останнім часом в цьому допомагають помічники депутатів, що публікують інформаційні повідомлення на сайті Верховної ради, на персональних сайтах та сторінках в соцмережах.

Представники народних депутатів Чернігівщини, що також брали участь в обговорені, прозвітували про активізацію роботи їх керівників в регіоні та звернулися до бажаючих подати звернення до депутатів чи прийти особисто до них слідкувати за інформацією в ЗМІ та мережі про приймальні дні відповідних народних обранців.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини