Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:08:13

"Зелених чоловічків" в Чернігові не було

18.03.2015   08:31Агенцiя

Переляк Миколи Звєрєва перед ймовірною відставкою дався в знаки. Такий висновок можна зробити після подій 23 лютого, які відбувалися в обласній раді.

Нагадаємо, тоді до Миколи Звєрєва завітали в гості представники громадських організацій з претензіями щодо його бездіяльності на займаній посаді. В цей же час в облраді з’явилися люди у військові формі. Саме поява останніх викликала резонанс і неабиякий переполох.

Та ще тоді, правоохоронні органи, яких викликало перелякане оточення Миколи Звєрєва, з’ясували, що ці люди є представниками громадської організації «Народний контроль» і в облраді знаходяться з метою охорони громадського порядку.

Саме це тоді заявив і Олександр Ясенчук (представник самооборони і позаштатний радник Миколи Звєрєва), який в коментарі журналістам добавив, що ці хлопці є його побратимами.

Та не зважаючи на те, що хлопці у формі разом з міліцією лише охороняли громадський порядок і стежили за тим, аби інші не вчиняли протиправних дій, знайшлися і ті, хто звинуватив їх в захопленні будівлі та сепаратизмі.

Сам Микола Звєрєв так перелякався, що навіть подзвонив до адміністрації Президента та повідом, що його захопили. А його товариш по облраді Віктор Лазар побіг писати заяву до служби безпеки.

Самі ж хлопці в той день ні від кого не ховались і не заважали роботі облраді. Вони охоче спілкувалися з представниками ЗМІ і давали пояснення свого перебування у закладі.

З того часу пройшло вже більше двох тижнів, але представники з оточення Миколи Звєрєва, все прагнуть роздмухувати цю тему, не зважаючи на коментарі правоохоронних органів та Чернігівської самооборони. На цей випадок є гарна приказка для Миколи Звєрєва та його друзів – «Якщо здається – потрібно хреститися». А хлопцям велика подяка, що на власному ентузіазмі охороняють громадський порядок і дбають про спокій у рідному Чернігові.

Анатолій Кулініч

PR

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини