Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:03:54

Представництво ЄС в Україні запросило молодь Чернігівщини до відкритої дискусії щодо європейського вибору України

13.02.2015   13:00Агенцiя

«Будуймо Європу в Україні» — інформаційна кампанія, покликана пояснити важливість впровадження Угоди про асоціацію з ЄС, поширити європейські цінності та підвищити рівень обізнаності українців щодо розвитку відносин з європейськими державами. В рамках цього проекту представники Європейського Союзу зустрілися зі студентами Чернігова.

Студентів, перш за все, цікавило питання стажування за кордоном та можливість працевлаштування у Європі. Дізналися вони також про перспективи розвитку економічної галузі нашої держави, необхідність реформ та допомогу Україні від ЄС. Протягом дня представники Євросоюзу проводили й інші зустрічі, результатом задоволені.

Керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні Юргіс Вілчінскас розповідає: «Все наши собеседники понимают, что альтернативы европейскому курсу нет – там самые большие рынки, самые большие возможности. И в городе, и в области есть ясное видение, как развивать рабочие места, платформу для экономического развития».

Литовець Юргіс Вілчінскас розповів як його країна проходила шлях європейських реформ, як змінювався бізнес, як шукали нові ринки збуту. Він наголосив, що сьогодні саме молодь має проявляти ініціативу, брати участь у міжнародних конкурсах, проектах, вивчатати досвід інших держав, аби допомагати розвитку демократії і розбудові економіки.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини