Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:07:20

У центрі уваги постійної комісії – діяльність ПАТ "Укрнафта"

26.12.2014   16:07Агенцiя

26 грудня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів.

Депутати розглянули низку документів про надання спеціальних дозволів та клопотань. Зокрема, погодили спеціальний дозвіл про створення геологічних територій та об'єктів по практичній апробації новітніх вітчизняних методів пошуку й видобутку нафти і газу Галицької та Лукашівської площ товариством з обмеженою відповідальністю «Салсофі Корпорейшн».

Стосовно питання про зупинення дії спеціальних дозволів на користування надрами в області ПАТ «Укрнафта», яке розглядалося на попередньому засіданні постійної комісії, то Арсен Дідур повідомив, що 24 грудня направлено відповідне Звернення до Президента України щодо проведення позапланових перевірок господарської діяльності ПАТ «Укрнафта».

Крім того, членами робочої групи, яка була створена за рекомендацією депутатів профільної комісії для вивчення порушеного питання, підготовлено проект Звернення до Державної служби геології та надр України щодо зупинення дії спеціальних дозволів ПАТ «Укрнафта». Депутати профільної комісії підтримали дане Звернення та винесли його на розгляд чергового пленарного засідання обласної ради.

Обговоривши ще кілька питань порядку денного, члени постійної комісії затвердили план своєї роботи на наступний 2015 рік.

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей