Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:39:07

Чернігівський міський голова Олександр Соколов представив на сесії звіт про діяльність виконавчих органів влади у 2014 році

28.11.2014   17:28

Звіт про діяльність виконавчих органів влади у 2014 році представив до уваги депутатів на засіданні 45-сесії Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

«Безумовно, рік, який завершується, був непростим для України та українців. Зміни торкнулися усіх сфер суспільного життя. Політичні процеси жорстко відбиваються на економіці. Сьогодні ми прагнемо хоча б зберегти та зміцнити власні досягнення, щоб потім мати основу для зростання», - звернувся міський голова до учасників засідання.

Він коротко охарактеризував стан справ по кожній галузі та підкреслив, що це результат спільної роботи депутатського корпусу і виконавчих органів.

На думку О. Соколова, подальший розвиток місцевих громад, і Чернігова в тому числі, багато в чому залежить від проведення реформи місцевого самоврядування. Адже на найвищому державному рівні проголошено, що завданням реформи є децентралізація системи влади, фінансова самодостатність громад, підвищення їх спроможності.

«Щиро сподіваюся, що цього разу держава делегує громадам повноваження та реальні фінансові ресурси для їх забезпечення. А працювати відповідально й результативно, я впевнений, ми з вами зможемо», - завершив свій виступ міський голова.

Його підтримали ряд депутатів, які теж погоджуються, що працювати цього року було доволі непросто, але Чернігів не втрачає своїх позитивних тенденцій і не звертає з обраного курсу розвитку.

Тези звіту міського голови про діяльність виконавчих органів влади у 2014 році опубліковані в газеті «Чернігівські відомості» у випуску №48 від 26 листопада 2014 року.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини