Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:08:12

Ігор Андрійченко оприлюднив звіт про витрати на виборчу кампанію

04.11.2014   08:06Агенцiя

Парламентські вибори 2014 року принесли Ігорю Андрійченку 3 місце по 205 округу і підтримку 12,5 % чернігівців. На виборчу кампанію кандидат в народні депутати витратив 123 тис. грн. Звідки ці гроші і як вони були витрачені, Ігор Андрійченко описав у своєму звіті

З першого дня парламентських виборів всі бажаючі могли слідкувати в онлайн-режимі за відкритим звітом виборчої кампанії Андрійченка Ігоря. Зі звіту можна побачити, що більшість коштів було витрачено на виготовлення друкованої  агітаційної продукції в різних видах (64 569 грн.). На другому місці по вартості реклами – виготовлення  та розміщення зовнішньої реклами (24 753 грн.), дещо менше витрат пішло на рекламу в засобах масової інформації (17 645 грн.) та розміщення реклами на телебаченні (15 831 грн.). Вартість кампанії в соціальних мережах обійшлась в 600 грн.

В штабі Ігоря Андрійченка запевняють, що публічний звіт – є одним з найважливіших елементів культури спілкування з виборцями, прихильниками та спонсорами. Всього на передвиборну кампанію громадський діяч витратив 123 488 грн. Ці кошти були перераховані чернігівцями на рахунок виборчого фонду кандидата.

Кампанію фінансували звичайні чернігівці – представники малого та середнього бізнесу, колеги та знайомі кандидата. До числа спонсорів виборчої кампанії Ігоря Андрійченка увійшли представники різних сфер: Олескандр Косован – ІТ фахівець, Сергій Самоненко – чернігівський виробник крохмалю, Сергій Берестовий – бізнесмен, Володимир Лобосок – представник аграрного бізнесу, Березинець Ірина – підприємець, Володимир Дубина – ІТ фахівець, Денис Дьомін – громадсько-політичний активіст,  Іллюхін Сергій – ІТ фахівець та інші чернігівці.

Також варто відмітити і подякувати всім волонтерам, що виявили бажання та знайшли час допомогти проводити агітацію під час виборчої кампанії Ігоря Андрійченка. Чи не вперше кандидат у народні депутати у Чернігові зібрав левову частку виборчого фонду саме зі своїх прихильників

Прес-служба
Чернігівської обласної організації
ПП «Демократичний Альянс»

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини