Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:22:50

Анатолій Мирошниченко позивається до суду на сина відомого чернігівського банкіра та інтернет-видання

27.09.2014   12:30Агенцiя

Депутат Чернігівської обласної ради Анатолій Мирошниченко 25 вересня 2014 року подав до  Новозаводського районного суду в м. Чернігові позовну заяву про захист честі, гідності, ділової репутації, спростування недостовірної інформації та відшкодування моральної шкоди в розмірі 50.000 грн.  

Як стало відомо, відповідачами в справі є власник сайту “Пік: події і коментарі»  Чернігівська міська молодіжна громадська організація “Освітній Центр “Ініціатива” та Тарасовець Юрій Михайлович, який очолює на Чернігівщині партію “Удар”.

Причиною стала стаття і відеоролік розміщені  на сайті “Пік: події  і коментарі”, в яких позивач звинувачується в тиску на міського голову м. Ніжина. Сам Анатолій Мирошниченко вважає, що інформація розповсюджена стосовно його не відповідає дійсності та є провокацією, спрямованою на введення в оману мешканців Чернігівщини.

Депутат обласної ради Анатолій Мирошниченко просить суд визнати недостовірною та такою, що порушує його конституційні права інформацію, яка розповсюджена в мережі Інтернет на веб-сторінці сайті “Пік: події і коментарі”.

Також депутат вимагає протягом п’ятнадцяти днів з дня набрання рішенням суду законної сили спростувати поширену ними недостовірну інформацію, а також стягнути з відповідачів в солідарному порядку на його користь 50 000,00 грн. моральної шкоди.

Про дату судового засідання буду повідомлено пізніше.

Нагадаємо,

Тарасовець Юрій Михайлович – син відомого банкіра на Чернігівщині, голови Правління ПОЛІКОМБАНКУ Тарасовця Миколи Павловича. ПОЛІКОМБАНК створений на базі Чернігівської філії російського АвтоВАЗбанку (м. Тольятті). Також Юрій Тарасовець з 12 липня 2014 року очолєю обласний осередок партії “УДАР”.

Сайт  “Пік: події і коментарі” є проектом чернігівської громадської організації «Освітній центр «Ініціатива». Редактор сайту Павло Пущенко є координатором всеукраїнського проекту «ЧЕСНО” в Чернігівській області. До координаційної ради всеукраїнського руху ЧЕСНО входить  Світлана Заліщук, яка балатується до Верховної ради України за спільним списком блоку партії “Солідарність” та партії “УДАР”.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини