Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:59:57

Наклепиники відповідатимуть у суді

22.09.2014   17:25Агенцiя

Кандидат у народні депутати України Ігор Рибаков, який балотується як мажоритарник на позачергових виборах до Верховної Ради по 207 виборчому округу подав чотири позовні заяви до суду про захист честі, гідності та ділової репутації, про спростування недостовірної інформації та відшкодування моральної шкоди.

Підставою для цього стало поширення посадовими особами- державними службовцями головою обласної ради Миколою Звєрєвим та головою Семенівської райдержадміністрації Сергієм Діденком, а також депутатом обласної ради Сергієм Сергієнком та депутатом Семенівської райради Павлом Бондаренком недостовірної інформації про нього на публічному мітингу, який проходив 12 вересня у Семенівці.

Зазначені особи у своїх виступах звинувачували Ігоря Рибакова у тому, що 16 січня він «підписав закон, який призвів до численних смертей на Майдані», що він «краде та руйнує майно у своєму окрузі», сприяє депресивності Семенівського району та скуповує голоси і що він не має морального права балотуватися у депутати. Ці безпідставні звинувачення — тиск на Ігоря Рибакова, порушенням його прав і свободи, приниження честі і гідності.

А коли на цьому ж мітингу пересічні громадяни жителі району хотіли виступити на захист свого депутата, організатори навіть не допустили їх до мікрофону і не дали слова. Один з учасників мітингу із своєї агітаційної газети зробив кляп і намагався заткнути ним рота Тетяні Зиковій, матері воїна, котрий нині захищає Україну в зоні АТО, аби та не озвучила справедливих претензій до «люстраторів».

Згідно з Конституцією України, Рибаков Ігор Олександрович, як громадянин України, звернувся до суду щодо захисту своїх прав. Відповідачам доведеться у суді надати підтвердження поширеної ними брехливої інформації, озвученої на мітингу 12 вересня.

Ігор Рибаков має документальні підтвердження, фото та відеоматеріали, які засвідчують, що усе сказане на мітингу — наклеп.

 

Прес-служба народного депутата України Ігоря Рибакова

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини