Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:58:42

Чергове засідання Громадської ради при ОДА

18.09.2014   14:58

Вела засідання, яке відбулося 17 вересня, голова Громадської ради Наталія Проскуріна, яка запропонувала хвилиною мовчання вшанувати пам`ять загиблих у Донецькій і Луганській областях під час антитерористичної операції.

На зустріч був запрошений голова обласної ради Микола Звєрєв.

- Я прийшов, щоб почути, які є проблеми і питання у громади. Мені потрібно всіх вас почути і винести конструктивне рішення, говорить Микола Звєрєв. - Ми завжди взаємодіємо задля того, щоб був мир і злагода на Чернігівщині.

Голова облради побажав всім присутнім мудрості і відповідальності за кожне прийняте рішення.

Під час засідання було розглянуте звернення до Громадської ради об’єднання «Форум порятунку Чернігівщини «Нове життя» щодо факту побиття членів цього об’єднання у Прилуках 28 серпня 2014 року.

Начальник УМВС області Олег Демченко заявив про готовність правоохоронних органів забезпечити порядок при проведені громадських заходів.

На засіданні також йшла мова про діяльність комунального закладу регіонального ландшафтного парку «Ялівщина». Напередодні сесії облради, яка відбудеться 18 вересня, громадська рада наголосила на необхідності зняття з порядку денного засідання цієї сесії питання про створення громадської наглядової ради КЗ «РЛП «Ялівщина» та проекту положення про наглядову раду як такі, що не пройшли у повному обсязі процедури громадського обговорення і недостатньо професійно підготовлені.

Було також затверджено план роботи Громадської ради на IV квартал 2014 року. Серед іншого, створено робочу група з проведення моніторингу визначення незалежної оцінки впливу на оточуюче середовище діяльності птахофабрики з вирощування качок бройлерів, що у Козелецькому районі.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини