Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:55:06

Володимир Івашко: Ми зробимо все можливе, аби родини загиблих військовослужбовців отримували житло у першу чергу

16.08.2014   07:44Агенцiя

Довгоочікувана подія відбулася сьогодні для захисників Вітчизни – людей, які завжди готові прийти на допомогу, захистити свій народ, зберегти цілісність кордонів рідної України.

Відповідно до Державної програми забезпечення житлом військовослужбовців Міністерство оборони України придбало 27 квартир. 14 з них – для родин військовослужбовців Чернігівського гарнізону.

Саме ці 14 військовослужбовців отримали ордери на квартири. З цією подією їх привітали заступник голови облдержадміністрації Костянтин Лубенцов, голова обласної ради Микола Звєрєв, директор Департаменту капітального будівництва Міністерства оборони України Лариса Храмченко, начальник Чернігівського гарнізону Костянтин Нікулін, архиєпископ Чернігівський та Новгород-Сіверський Амвросій.

По закінченню заходу журналісти запитували у керівництва області та представників Міноборони коли і в який спосіб будуть забезпечені житлом сім’ї чернігівців, загиблих в АТО.

За інформацією представників Чернігівського гарнізону, решта 13 квартир буде розподілена між військослужбовцями та членами родин загиблих.

– В першу чергу житло мають отримати родини тих загиблих військовослужбовців, які потребують негайного поліпшення житлових умов. Жодна така сім’я не буде залишена напризволяще. Якщо потрібно, ми будемо звертатися до Міністерства оборони України, до інших центральних органів влади для вирішення цього питання,- підкреслює Володимир Івашко.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини