Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:14:17

Чернігів - місто патріотів. Доведено

05.08.2014   14:49Агенцiя

Безстрокова акція «Чернігів – місто патріотів» старутвала 12 квітня у Чернігові. Вона була ініційована та втілена в життя активістами Чернігівського осередку ВМГО «Молодь Демократичного Альянсу».

Минуло 4 місяці від початку проекту і є досягнення, якими хочуть поділитися активісти. За час акції було реалізовано 3625 прапорі, а, значить, кожен вісімдесятий житель Чернігова тепер має національний стяг. Крім того було реалізовано 535 метрів стрічок, загальну довжину яких можна порівняти з виставленими 53 тролейбусами.


«Чернігів – місто патріотів» органічно вписався в чимало заходів, що проходили за цей період в місті. Таким чином, національною символікою були прикрашені такі дійства: Всеукраїнський суботник «Зробимо Україну чистою» (12 квітня), автопробіги за єдність України (19 квітня та 9 травня), Велодень (18 травня), Конституційна фото-сесія (28 червня), молодіжний фестиваль «На всю котушку»(29 червня), щотижневі народні Віче.

Гроші, отримані від реалізації прапорів, активісти витратили на пошиття нових партій прапорів та організацію низки патріотичних акцій: «Патріотична хода малят», «День доброти» та «Донбас, почуй Україну». Також частина прапорів та стрічок буде відправлена солдатам в зону АТО.

Чернігівська хвиля патріотизму також настигла чимало міст України, де згодом стартували подібні проекти. Дружніми містами патріотів стали: Суми, Ніжин, Бровари, Дніпропетровськ та Київ. Також окремі прапори були подаровані друзям організації з таких міст : Чернівці, Черкаси та Сімферополь. Крім того, національна символіка акції «Чернігів – місто патріотів» тішить жителів таких куточків за межами України, як Польща, Трір, Брюсель, Бельгія, Дортмунд та Вільнюс.

«Чернігів – місто патріотів» не припиняє своєї діяльності.

Прес-служба Чернігівського осередку ВМГО «Молодь Демократичного Альянсу».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини