Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:30:09

Місцеві вибори на Чернігівщині: результати та аналіз

27.05.2014   08:01Агенцiя

26 травня 2014 року в дискусіному клубі «Експертна думка» Володимир Андрійченко, представник «Комітету виборців України», оголосив результати спостереження за ходом місцевих виборів Чернігівщині, яке «КВУ» здійснював 25 травня при голосуванні на виборах міських голів міст Ніжин та Прилуки.

У цих містах спостерігається загальнодержавна тенденція: вибори пройшли тихо та спокійно.

За остаточними результатами волевиявлення громадян новим мером Ніжина став Анатолій Лінник, у нього 37,4 % голосів виборців, у Іванишина В. – 19,8%, у Салогуба В. – 18,5%.

Очільником Прилук став Дмитро Барнаш, за нього проголосували 52,4 % виборців, у його найближчих конкурентів Попенко О. – 26,3% голосів, Назіма В. – 9,5 %.

Володимир Андрійченко відмітив, що знайти інформацію про місцеві вибори на сайті ЦВК неможливо: мало того, що деякий час він не працював, то зараз зникла можливість доступу до розділу, що стосується виборів міських голів.

Складається враження, що вся увага прикута до результатів голосування за Президента, в той час як місцеві вибори нікого не цікавлять. І це все відбувається в час, коли всі масово обговорюють питання децентралізації влади.
 

Останні новини Чернігівщини

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.