Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:53:13

ВИБОРИ 2014: Двоє кандидатів на ніжинського міського голову зійшли з перегонів

14.05.2014   08:14Агенцiя

Як повідомив “УН” голова територіальної виборчої комісії Сергій Нечаєв, 13 травня двоє з претендентів на крісло мера зняли свою кандидатуру з подальшої виборчої кампанії і припинили змагатися за посаду.

Це молодий кандидат від партії “Демократичний альянс” Юрій Хоменко та ударівець Віталій Кубрак.

Юрій Хоменко досить впевнено та успішно стартував на виборчих перегонах. Для своєї агітації виготовив чималу кількість поліграфічної продукції та білбордів з власним зображенням. В Інтернеті молодий кандидат став напевно самою обговорюваною кандидатурою. При тому, велика кількість людей виказувала готовність за нього проголосувати, а ті хто вважав його хиба чи не найнебезпечнішим конкурентом, вилили на Юрія Хоменка чимало бруду.

Натомість, Віталій Кубрак зайвих грошей на власну рекламу не витрачав. Проте, той факт, що пан Кубрак записався в кандидати на мера, багато кого здивував. Адже всі вважали його чи не найближчим колегою іншого кандидата і однопартійця Анатолія Лінника, який займає зараз посаду секретаря міськради та є фактично керівником міста.

12 травня був останній день, щоб зняти свою кандидатуру так, щоб прізвище не увійшло до списку бюлетеня. У змаганні за крісло міського голови Ніжина залишилося сім претендентів.


http://www.uezd.com.ua/page/dvoye-kandidativ-na-miskogo-golovu-zijshli-z-peregoniv.html
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини