Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 18:02:08

Голова облдержадміністрації: "Наше головне багатство – земля і люди"

30.04.2014   07:09

Володимир Івашко розпочав співбесіди з новопризначеними головами районних державних адміністрацій.

29 квітня очільник області провів зустрічі з головами чотирьох районів: Куликівського – Валентиною Мельник, Ічнянського – Григорієм Герасименком, Бахмацького – Михайлом Виноградовим та Прилуцького – Іваном Тютюнником.

В ході співбесід обговорено пріоритетні напрямки роботи, а також основні проблемні питання, що потребують особливої уваги нових керівників виконавчої влади районів.

Найголовніше, на чому акцентував увагу Володимир Івашко – це розвиток економіки, створення нових робочих місць, тісна співпраця з інвесторами з максимальним використанням потенціалу районів та розвиток сільського господарства.

«Наше головне багатство – земля і люди, які на ній працюють. Тому саме ви як представники влади на місцях повинні прислухатися людей, знати їх проблеми та відстоювати інтереси громади», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Особливу увагу слід приділити питанню поглиблення співпраці органів місцевої влади з керівниками сільськогосподарських підприємств в плані укладання соціальних угод. Адже виконання агроформуваннями, які ведуть сільськогосподарську діяльність на території району, взятих на себе зобов’язань щодо соціального розвитку сільських громад, дозволить суттєво покращити інфраструктуру села, відремонтувати дороги, забезпечити безперебійну роботу об’єктів соціальної сфери.

«Наш обов’язок – ефективно та професійно працювати на користь громади. Лише коли люди побачать реальні наслідки роботи представників влади, вони почнуть довіряти нам з вами», - наголосив голова облдержадміністрації.

Також під час співбесід обговорено питання контролю за ефективним використанням бюджетних коштів при проведенні тендерних процедур, цінову ситуацію, стан проведення комплексу весняно-польових робіт, реалізацію державної політики в галузі освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, суспільно-політисну ситуацію, інші питання.

В обговоренні також взяли участь заступник керівника апарату облдержадміністрації Юрій Музика, директор Департаменту економічного розвитку ОДА Леонід Подоляк, в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку ОДА Олександр Савченко.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини