Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:24:54

Право на перевезення пасажирів отримали сім перевізників області

15.04.2014   15:43

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 14 квітня 2014 року №164 затверджено новий склад Конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсу на автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі області. До його складу увійшли представники апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації, керівники автопідприємств області, контролюючих органів, представники громадських організацій перевізників та громадськості.

15 квітня в облдержадміністрації відбулося перше засідання оновленого Конкурсного комітету з організації пасажирських перевезень на автобусних маршрутах загального користування в області. Цього разу воно проходило ще і за участю представників засобів масової інформації області.

Усього на розгляд членів комітету було подано 10 пропозицій перевізників на 8 маршрутів по області. За підсумками роботи комітету і таємного голосування право на перевезення пасажирів отримали 7 перевізників на 7 маршрутах.

На одному з маршрутів із жодного з претендентів переможця не було визначено. Тож даний маршрут буде виставлено на наступний конкурс.

Переможці сьогоднішнього конкурсу у місячний термін мають укласти договори з облдержадміністрацією та розпочати свою роботу.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини