Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:37:30

ВИБОРИ 2014: У позачергових виборах президента України візьмуть участь 23 кандидати

03.04.2014   18:41Агенцiя

Про це повідомив заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера. Він зауважив, що сьогодні завершився процес розгляду кандидатур, які вчасно подали документи на реєстрацію кандидатами у президенти. Решту заяв залишено без розгляду.

ЦВК не пустила на президентські вибори Дарта Вейдера і ще двох кандидатів.

У рішенні ЦВК зазначається, що Дарту Вейдеру відмовлено в реєстрації на підставі подання невідповідних даних про місце та час проведення з'їзду Інтернет-партії України.
Дарт Вейдер подав документи, де зазначалось, що з'їзд пройшов 25 березня у селі Миколаївка Одеської області, однак виконавчий комітет цього села надав ЦВК довідку, що за вказаною адресою, де мав відбуватись з'їзд, розташовано житловий будинок, і жодних масових заходів в ньому не проводилось 25 березня.
У комісії зауважили, що ЗМІ повідомляли про з'їзд Інтернет-партії України у Києві 29 березня, однак документів щодо цього з'їзду до ЦВК від кандидата не було подано.
Представляючи проект рішення по Дарту Вейдеру, член ЦВК Ігор Жиденко зауважив, що спробу реєстрації його кандидатом у президенти можна було б розглядати як жарт, «якби хтось не заплатив за це 2,5 млн грн».

Тереховій відмовлено в реєстрації на підставі невідповідних даних, вказаних в анкетних даних, а також відсутності грошової застави. Терехова сплатила 2,5 грн замість 2,5 млн грн.

Іваницький не вніс грошову заставу, а також неправильно заповнив документи, у тому числі декларацію про доходи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДарт Вейдер впевнений, що переможе в першому турі

Крім того, на засіданні ЦВК було зареєстровано ряд довірених осіб зареєстрованих кандидатів у президенти, в тому числі Юрія Бойка, Анатолія Гриценка, Олега Ляшка, Юлії Тимошенко, Наталії Королевської, Михайла Добкіна, Олега Тягнибока.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.