Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 11 травня, 05:21:35

Міліцію Чернігівщини очолив Олег Демченко

19.03.2014   14:28

В Управлінні МВС України в Чернігівській області заступник Міністра внутрішніх справ України Микола Величкович представив особовому складу міліції Чернігівщини нового начальника - генерал-майора міліції Демченка Олега Михайловича.

В офіційному заході взяли участь голова Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Івашко, голова обласної ради Микола Зверєв, прокурор області Володимир Стеценко, начальник Управління СБУ в області Олександр Довженко, голова Апеляційного суду області Садіг Тагієв. 

Також були присутні начальники структурних та територіальних підрозділів області, офіцерський склад обласного управління внутрішніх справ.

Заступник Міністра оголосив присутнім наказ МВС України, згідно з яким на посаду начальника Управління МВС України в Чернігівській області призначено генерал-майора міліції Олега Демченка. До цього він обіймав посаду начальника ГУМВС України в Харківській області.

Микола Величкович охарактеризував нового очільника чернігівської міліції як високопрофесійного, кваліфікованого спеціаліста та принципового керівника, який за роки служби в ОВС пройшов гідний шлях від оперативного працівника до начальника регіональної міліції.

Заступник Міністра окремо окреслив пріоритетні завдання, які сьогодні ставить керівництво держави та МВС перед органами внутрішніх справ та зазначив, що належне їх виконання сприятиме ефективній боротьби зі злочинністю та відновленню довіри населення до міліції.

Новопризначений керівник УМВС України в Чернігівській області генерал-майор міліції Олег Демченко подякував керівництву МВС за довіру та запевнив, що зробить все можливе для зміцнення правопорядку в регіоні.

Голова Чернігівської обласної адміністрації Володимир Івашко в свою чергу підкреслив, що місцева влада завжди надає підтримку міліції в регіоні, адже боротьба зі злочинністю є спільною справою усіх гілок виконавчої влади.
 

Останні новини Чернігівщини

Рік «єВідновлення» на Чернігівщині: понад 700 млн гривень у вигляді різних компенсацій 16:34

Починати відбудову потрібно, не чекаючи закінчення війни. Такого принципу Україна дотримується від самого початку повномасштабного вторгнення росії. Рік тому Міністерство інфраструктури України запровадило програму "єВідновлення", мета якої допомогти українцям, чиє житло понівечили або зруйнували росіяни.

Горизонтальні контакти та медичне партнерство: Чернігівщина на другому Міжнародному саміті міст і регіонів 16:32

Делегація з Чернігівської області, яку очолив перший заступник голови Чернігівської ОДА Костянтин Мегем, взяла участь у другому Міжнародному саміті міст і регіонів. Захід відбувся у Києві на базі Конгресу регіональних і місцевих влад при Президентові України 9 травня – у День Європи.

На що скаржаться пацієнти у Чернігівській області. Як подати скаргу до НСЗУ: алгоритм дій 13:44

Національна служба здоров’я України з початку 2024 року отримала 1 080 звернень від пацієнтів щодо надання медичної допомоги, зокрема на лікарні Чернігівської області – 20.

 Росіяни вдарили

Росіяни вдарили "Іскандером" по території Прилуцької громади 13:40

Росіяни 9 травня вдарили ракетою "Іскандер-М" по території Прилуцької громади на Чернігівщині.

Місяць служби за три: для кого діятиме норма про пільговий розрахунок вислуги років — роз’яснення юристів

Місяць служби за три: для кого діятиме норма про пільговий розрахунок вислуги років — роз’яснення юристів 13:32

По новому рахуватимуть вислугу років особам, звільненим з військової служби, відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб". Кого стосуватимуться зміни — у розʼясненні юристів Українського ветеранського фонду

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини