Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:50:28

На будівлі Чернігівської міськради на знак солідарності з моряками вивісили прапор ВМС України

07.03.2014   16:27

На будівлі Чернігівської міськради на знак солідарності з українськими моряками у Криму вивісили прапор Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Сьогодні прапор розміщено при вході до міськради, поряд – прапор Чернігова, вище – національний стяг.

За інформацією відділу з питань діяльності правоохоронних органів міськради, упродовж тривалого часу місто підтримує шефські відносини із командою тральщика "Чернігів", на якому служать також уродженці Чернігівщини.

На сьогодні тральщик перебуває на озері Донузлав біля селища Новоозерне, що за 92 км від Севастополя. Військова частина також заблокована. Керівник відділу Валерій Селівон постійно спілкується з командиром тральщика "Чернігів" капітаном ІІІ-го рангу Борисом Полієм.

"Військові моряки продемонстрували, що вони мають патріотизм і не здадуться", - сказав В.Селівон.

З ініціативою розмістити на будівлі міськради прапор ВМС виступили заступники міського голови Станіслав Віхров та Анна Романова.

Чернігівська міська рада, наслідуючи приклад інших міськрад, які вивісили прапори ВМС України, морально підтримала українських моряків у Криму. Крім того, чернігівські підприємці повідомили, що готові надати кримським військовослужбовцям фінансову підтримку.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини