Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:26:37

У Чернігові замість обласної адміністрації пішли штурмувати обласну раду

27.01.2014   12:40

27 січня в Чернігові головною ціллю мітингувальників стала Чернігівська обласна рада

Народне віче планували проводити на Красній площі. Але одразу після початку учасники мітингу построїлися в колони по четверо і пішли до обласної ради.

В цей час навпроти будівлі обласної державної адміністрації проходив мітинг на підтримку влади. Священослужителі проводять молебен.

За інформацією деяких журналістів біля обласної ради скупчуються молодики в масках.

Колона учасників "Народного віче" на чолі з народними депутатами Валерієм Дубілем та Сергієм Аверченко підійшла до обласної ради. Всього народне віче зібрало декілька тисяч учасників.

Валерій Дубіль та Сергій Аверченко пішли до голови обласної ради Анатолія Мельника з вимогою склакати позачергову сесію обласної ради.

Організатори закликали учасників протесту займати перший та другий поверхи приміщення обласної ради та облаштовуватися. При цьому вони закликали учасників нічого не ламати, проте деякі присутні налаштовані доволі радикально.

Фактично, що будівля обласної ради захоплена протестувальниками. Всі чекають на вихід голови обласної ради Анатолія Мельника, який має оголосити про скликання позачергової сесії обалсної ради.

Також учасники Народного Віче під обласною радою вимагають, щоб до них прийшов голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, і склав свої повноваження. А за словами одного з учасників заходу ці ж самі події відбуваються у кожному районі Чернігівської області.

Групу молодиків у масках стримують працівники міліції.

Цікаво, що сьогодні міліція вперше видала всім чернігівським представникам ЗМІ спецжилети і з’ясувалося, що їх дуже багато.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини