Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:07:55

Микола Стрілець: Роботу депутатського корпусу необхідно активізувати

28.11.2013   10:32

Голова депутатської фракції Партії регіонів в Чернігівській обласній раді Микола Стрілець на засіданні фракції, яке відбулося 26 листопада, наголосив, що необхідно виконувати рішення розширеного засідання Ради Чернігівської обласної організації Партії регіонів.

Засідання фракції розпочалося із розгляду одного із головних питаннь “Про стан та основні напрямки підвищення взаємодії партійних організацій і депутатів членів фракцій Партії регіонів у радах усіх рівнів”.

- Стан справ засвідчує про необхідність активізації роботи депутатського корпусу, зокрема депутатів нашої фракції, - підкреслив Микола Іванович.

На виконання рішення Ради переглянуто та вдосконалено закріплення депутатів фракції Партії регіонів в Чернігівській обласній раді за територіями, що відповідають виборчим округам. Микола Стрілець нагадав присутнім, що основним завданням для депутата є робота в округах, а також підвищення ефективності роботи районних, міських партійних організацій на місцях.

Голова депутатської фракції Партії регіонів в Чернігівській обласній раді наголосив, що потрібно визначити у районних та міських партійних організаціях відповідальних осіб за координацію роботи фракцій у радах усіх рівнів та налагодження чіткої вертикалі їх взаємодії. На засіданні також було підкреслено, що розпочалася робота по створенню Ради керівників фракцій Партії регіонів у радах усіх рівнів.

- Однією із ключових форм роботи депутата обласної ради має стати його персональна участь у заходах, які проводяться з нагоди відзначення свят та подій на державному рівні, – зазначив у своєму виступі Микола Стрілець. Він додав, що особлива увага при цьому повинна приділятись заходам із вшанування окремих категорій громадян, насамперед інвалідів, дітей, малозабезпечених.

Микола Іванович нагадав, що тільки у грудні відзначаються Міжнародний день інвалідів, День благодійництва, День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та День Святого Миколая.

Голова фракції закликав депутатів приділити особливу увагу Дню Святого Миколая, щоб в цей день депутати привітали малечу в округах та не забули про малозабезпечені та багатодітні сім’ї, які потребують допомоги.

- Завдання, які стоять перед нами, не прості, - підкреслив голова депутатської фракції Партії регіонів в Чернігівській облраді, і додав, - системна, професійна, ефективна, злагоджена робота членів Партії регіонів, а в першу чергу, депутатів нашої фракції, та персональна відповідальність кожного із нас забезпечить їх виконання.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.