Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:28:42

Асоціація регіональних ЗМІ повністю підтримує позицію редакції газети “Вісті”

01.10.2013   11:16Агенцiя

“Ніжинська міська газета “Вісті” гостро засуджує неприйнятну поведінку депутата Ніжинської міської ради Юрія Хоменка. Обраний як висуванець ВО “Батьківщина”, депутат ганьбить не тільки власну політичну силу, а і всю міську раду як орган місцевого самоврядування Ніжина.

Трудовий колектив газети вважає його вчинок по відношенню до журналістки відвертим проявом агресії. Редакція “Вістей” завжди стоїть на позиції етики законності та моральних принципів. Тому трудовий колектив, як співзасновник редакції, вимагає у іншого співзасновника – міської ради розглянути на найближчому пленарному засіданні недостойну поведінку депутата Юрія Хоменка та вжити відповідних заходів”.

За інформацією редактора газети “Вість” Максима Білоусенка, депутат Хоменко є власником приватного міського видання “Ніжин-інфо”. Саме ця газета “за дивним збігом обставин” отримує чималі бюджетні кошти на висвітлення діяльності міської ради. І це при тому, що орган місцевого самоврядування має власну газету “Вісті”. Додамо, що Юрій Хоменко є секретарем бюджетної комісії міськради.

Асоціація регіональних засобів масової інформації, як громадська організація, що відстоює права журналістів, переконана, що депутат має вибачитися і перед колективом редакції газети “Вісті”, і перед журналісткою, яка потрапила під “гарячу руку” обранця.

Також очікуємо реакції на дії Юрія Хоменка від політичної сили, представником якої він є у міській раді.

Асоціація регіональних ЗМІ застерігає, що буде жорстко реагувати на будь-які спроби тиску на видання та журналістів, з якої б сторони вони не надходили: влади, опозиції чи бізнесових структур.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини