Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:55:27

Вітання Президента жителям Чернігова та Чернігівської області із 70-ю річницею визволення обласного центру від нацистських окупантів

21.09.2013   14:15Агенцiя

Шановні чернігівці та жителі області!

Вітаю усіх жителів уславленої Чернігівщини із 70-ю річницею визволення обласного центру від нацистських окупантів. Символічно, що саме сьогодні чернігівці святкують День міста.

Ми славимо героїв-воїнів, які звільнили стародавнє українське місто, партизанів і підпільників, що вели самовіддану боротьбу із загарбниками, наближаючи цю перемогу над ворогом.

Низький уклін нашим ветеранам за трудовий подвиг. Завдяки їх тяжкій праці золотоверхий Чернігів був відбудований, постав із попелу лихоліть.

Схиляємо голови перед пам'яттю всіх, хто віддав життя за звільнення Чернігова, не дожив до визволення краю від фашистів на окупованій території.

Бажаю чернігівцям та жителям області міцного здоров'я, благополуччя та успіхів.


Віктор ЯНУКОВИЧ

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини