Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:10:43

Росія змінила правила в’їзду на свою територію для іноземців

27.08.2013   11:33Агенцiя

У Росії вирішили не пускати на свою територію іноземців, які два і більше рази протягом трьох років притягувалися до адміністративної відповідальності на території країни. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ з посиланням на Посольство України в РФ.

В Росії набрали чинності закони «Про внесення змін до окремих законодавчих актів РФ» та «Про внесення змін до окремих законодавчих актів РФ з метою вдосконалення міграційного законодавства і відповідальності за його порушення».

«Внесеними змінами до першого закону встановлюється можливість обмеження права іноземного громадянина на в’їзд до Росії, якщо він два і більше рази протягом трьох років притягувався до адміністративної відповідальності на території країни», – зазначають у МЗС, при цьому не уточнюючи на території якої саме країни скоювалися правопорушення.

Також якщо іноземний громадянин передається іноземній державі у відповідності з міжнародним договором РФ про реадмісію.

Забороняється в’їзд до РФ іноземному громадянину, якщо стосовно нього винесено рішення про депортацію, реадмісію або адміністративне видворення за межі РФ.

Якщо в період свого попереднього перебування в РФ він був переданий іноземній державі відповідно до міжнародного договору РФ про реадмісію, або має незняту або непогашену судимість за вчинення умисного злочину, або два і більше рази протягом одного року притягувався до адміністративної відповідальності.

У разі повторного винесення щодо іноземного громадянина рішення про депортацію, реадмісію або адміністративне видворення за межі РФ термін обмеження його права на в’їзд до РФ складатиме десять років.

Змінами до другого згаданого закону передбачено встановлення заборони на в’їзд до РФ у разі, якщо іноземний громадянин чи особа без громадянства ухилилися від сплати податку або адміністративного штрафу або не відшкодували витрати, пов’язані з адміністративним видворенням за межі РФ або депортацією, до здійснення відповідних виплат у повному обсязі.

Дозвіл на роботу іноземному громадянинові не видається, а раніше виданий дозвіл анулюється, якщо іноземний громадянин протягом п’яти років, що передували дню подання заяви про видачу дозволу на роботу, піддавався адміністративному видворенню за межі РФ, депортації чи передавався РФ іноземній державі відповідно до міжнародного договору про реадмісію.

Або протягом десяти років, що передували дню подання заяви про видачу дозволу на роботу, неодноразово піддавався адміністративному видворенню за межі РФ, депортації чи передавався РФ іноземній державі відповідно до міжнародного договору про реадмісію.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини