Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:40:01

До Дня Державного Прапора України

23.08.2013   13:22

Починаючи з 2004 року 23 серпня відповідно до Указу Президента України відзначається День Прапора України. Сьогодні з нагоди свята на Красній площі м. Чернігова за участю керівників області та міста відбулося урочисте підняття Державного Прапора України та вручення паспортів громадянина України.

Як зазначив у своєму виступі голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, сьогодні Державний Прапор України – це невід’ємна частина нашої національної пам’яті, української державності.

«Як зазначив Президент Україні Віктор Янукович, саме під синьо-жовтим знаменом вершилася доля українського народу, із цим прапором ми впевнено прокладаємо свій шлях у майбутнє. Глава держави закликав українців берегти й шанувати національні святині і єднатися під Державним Прапором задля щасливого майбутнього», - наголосив очільник області.

У святі взяли участь молоді громадяни України, яким, як зауважив Володимир Хоменко, розбудовувати нову країну – заможну, економічно і соціально розвинуту, успішну, інтегрувати її в європейську спільноту.

В цей особливий для молодих людей день голова облдержадміністрації побажав їм гідно нести ім’я громадянина України, наповнювати новим змістом патріотичний обов’язок – творення історії незалежної української держави.

«І в наші дні під синьо-жовтим стягом уславлюються високі трудові здобутки, наукові, культурно-мистецькі, спортивні досягнення України, пишуться нові сторінки вітчизняної історії.

Вірю в рідну країну, в мудрих і небайдужих жителів Чернігівщини, як докладають усіх зусиль, щоб змінити наше життя на краще», - наголосив Володимир Хоменко.

Вже стало доброю традицією під час урочистостей вручати паспорти громадянина України молодим людям. Отримання цього важливого документу символізує приєднання 16-річних юнаків та дівчат до великої української громади.

Голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник та Чернігівський міський голова Олександр Соколов вручили паспорти громадянина України 28 молодим жителям області та міста.
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини