Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:03:59

Робота зі зверненнями громадян є важливою складовою в діяльності облдержадміністрації. ФОТО

07.08.2013   14:03

Важливою складовою в діяльності обласної державної адміністрації є робота зі зверненнями громадян. Про це зазначив начальник відділу роботи зі зверненнями громадян апарату облдержадміністрації Андрій Сокулінський 6 серпня, спілкуючись із журналістами у рамках прес-туру “Як працює відділ звернень громадян ОДА”.

Він також підкреслив, що створення належних умов для реалізації громадянами права на звернення перебуває на постійному контролі Президента України Віктора Януковича та голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка.

Під час прес-туру Андрій Сокулінський ознайомив журналістів області з роботою відділу, окреслив головні завдання, які стоять перед службовцями та стисло проаналізував звернення, що надійшли від громадян до облдержадміністрації.

Серед питань, які порушувались мешканцями області у першому півріччі поточного року, переважали питання житлово-комунального господарства, а саме вжиття заходів щодо розчистки від снігу доріг та вулиць в населених пунктах (найбільше від жителів Чернігівського, Козелецького, Ріпкинського районів і м. Чернігова); соціального захисту (щодо правильності призначення державних допомог); транспорту і зв’язку (відсутність трансляції обласного радіомовлення); аграрної політики (приватизація земельних ділянок); праці і заробітної плати (погашення заборгованості із заробітної плати) тощо.

За словами Андрія Сокулінського, питання, що порушувались у 55-ти зверненнях, були вирішені позитивно. Щодо решти звернень, які надійшли на адресу обласної державної адміністрації, було вжито відповідних заходів реагування.

Користуючись нагодою, керівник відділу роботи зі зверненнями громадян апарату облдержадміністрації поінформував представників ЗМІ області про режим роботи відділу, графік особистого прийому голови облдержадміністрації та його заступників, а також порадив, як краще звернутися до відділу.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини