Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 05:39:05

Заступник начальника ДАІ України відповів на запитання мешканців Чернігівської області

06.08.2013   07:37

Керівництво Департаменту Державтоінспекції МВС України проводить виїзні прийоми громадян в регіонах нашої Держави. Так, 4 серпня на Чернігівщину завітав заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України полковник міліції Володимир Рєзніков.

Володимир Володимирович розпочав спілкування з громадянами у приміщенні ДАІ Бахмацького району, Чернігівської області. Місто Бахмач знаходиться за 185 кілометрів від обласного центру. Населення району складає майже п’ятдесят тисяч чоловік. В зв’язку з значною віддаленістю від Чернігова не всі мешканці можуть звернутися до керівництва обласного ДАІ, щоб отримати роз’яснення законодавства в сфері безпеки дорожнього руху, або висловити нарікання стосовно роботи Державтоінспекторів на місцях. Тому саме до Бахмацького району й був спланований виїзд.

Громадян, які звернулися до Володимира Рєзнікова, турбували питання оптимізації дорожнього руху, тобто встановлення дорожніх знаків пріоритету, посилення адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху водіями, які сіли за кермо в стані алкогольного сп’яніння, висловлювали занепокоєння щодо обміну посвідчення водія старого зразку в зв’язку з стислими термінами обміну, тощо.

На більшість запитань заступник начальника Департаменту ДАІ одразу надав обґрунтовані відповіді. Питання, що потребували перевірки, взяв на контроль, дав доручення досвідченим співробітникам Управління Державтоінспекції розібратися та відповісти заявникам по суті.

Після закінчення прийому в районному підрозділі ДАІ, Володимир Рєзников зустрівся з мешканцями обласного центру, роз’яснив вимоги законодавства у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, надав кваліфіковану допомогу у вирішенні проблем, з якими люди зверталися до нього як особисто, так і в телефонному режимі.

Також полковник міліції Володимир Рєзніков зустрівся з особовим складом Державтоінспекції міста Чернігова та Чернігівської області. Він підвів підсумки свого робочого візиту до регіону. Наголосив на тому, що першочергова функція сучасного працівника ДАІ полягає в наданні реальної допомоги учасникам дорожнього руху, звернув увагу на дотримання законності та дисципліни співробітниками Державтоінспекції та ввічливе ставлення до учасників дорожнього руху.

Наприкінці робочого візиту в актовій залі приміщення Державтоінспекції відбувся брифінг за участю заступника начальника Департаменту ДАІ МВС України полковника міліції Володимира Рєзнікова та представників регіональних засобів масової інформації з обговорення питань безпеки дорожнього руху. Під час проведення зустрічі піднімалися питання стану аварійності як на території області, так і взагалі по Україні, запровадження новітніх форм і методів щодо її профілактики, обговорення можливості втілення в життя законодавчих нововведень та інших питань, що стосувалися забезпечення безпеки дорожнього руху.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.