Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:12:49

Наш вибір – рух до Євросоюзу – громадськість Чернігівщини

03.08.2013   13:11Агенцiя

Під час регіонального круглого столу “Порозуміння заради європейського майбутнього”, що відбувся 1 серпня у Чернігові, громадські активісти підписали резолюцію на підтримку курсу європейської інтеграції України.

У резолюції представники Чернігівщини звернулися до керівництва обласної ради та керівництва обласних осередків політичних партій парламентської опозиції з пропозицією – сісти за стіл переговорів для вироблення спільного плану дій щодо євроінтеграції.

“Робота Верховної Ради України сьомого скликання свідчить, що ні влада, ні опозиція не квапляться піти на непопулярний у середовищі їхніх виборців крок – сівши за стіл переговорів з метою виробити спільний План дій реалізації європейського курсу України. Саме тому необхідні громадянські ініціативи, що допоможуть сторонам протистояння організувати такий процес. Ми схвалюємо ініціативу з проведення Національного круглого столу, адже наш вибір – рух до Євросоюзу”, – йдеться у тексті резолюції.

Учасники заходу також висловили свою підтримку голові Наглядової ради – В’ячеславу Брюховецькому та діючій спеціальній Робочій групі на чолі з координатором Сергієм Бондарчуком.

Звернення підписали: депутат Корюківської міськради Сергій Мілейко, представник Корюківської МГО “Альтернатива” Костянтин Іванов, депутат Чернігівської міської ради Андрій Глухенький, голова Чернігівської обласної організації політичної політичної партії “За Україну” Олександр Ясенчук, редактор суспільно-інформаційного порталу “Північний Вектор” Олександр Бондарев, громадсько-політичний діяч Сергій Лавський, голова Менської ГО “Менщина” Ірина Черенько та представник МГО “Центр прогресивної молоді “Апельсин”.

Делегатом, який представлятиме Чернігівщину на першому етапові Національного круглого столу було обрано Олександра Ясенчука.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини