Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:37:46

Важливі питання життєдіяльності територій обговорили в облдержадміністрації

02.08.2013   07:49

Актуальні питання життєдіяльності підвідомчих територій, стан виконання актів і доручень Глави держави та реалізації соціальних ініціатив Президента України розглянули та обговорили на нараді, яку 1 серпня провів в.о. голови облдержадміністрації Микола Стрілець.

До діалогу були запрошені заступники голови облдержадміністрації Олександр Шанойло і Віктор Геращенко, в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика, голови районних державних адміністрацій, міські голови Чернігова і Прилук, секретар Ніжинської міської ради.

Звертаючись до присутніх, Микола Стрілець акцентував увагу на завданнях, які мають стати пріоритетними у подальшій роботі. Зокрема, необхідно докласти зусиль до вирішення питань щодо ліквідації заборгованості із виплати заробітної плати, готовності загальноосвітніх навчальних закладів до нового навчального року, оздоровлення дітей, підготовки закладів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період, завершення комплексу збиральних робіт зернових культур тощо.

Він також наголосив на посиленні контролю за розглядом та забезпеченням оперативного опрацьовування звернень громадян та вирішенням проблемних питань, які були порушені жителями населених пунктів у рамках проекту “Діалог з країною”.

За результатами наради Микола Стрілець дав доручення керівникам районів та міст забезпечити дієвий контроль за виконанням власних розпорядчих документів, посилити вимоги до ведення аналітичної роботи та ґрунтовно проаналізувати стан виконання актів і доручень Президента України.

 

 

 

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.