Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:01:03

Віце-прем’єр-міністр України К. Грищенко взяв участь у відкритті 52-квартирного житлового будинку

04.06.2013   14:13

4 червня з робочою поїздкою у Чернігівській області перебуває Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко. В рамках поїздки Віце-прем’єр-міністр взяв участь у відкритті 52-квартирного житлового будинку у 8-му навчальному центрі Державної спеціальної служби транспорту.

Ключі від сучасних, комфортних квартир отримали 52 родини військовослужбовців.

Під житловий будинок з влаштуванням автономного опалення реконструйовано казарму 8-го навчального центру Державної спеціальної служби транспорту. Реконструкцію здійснено протягом 2011-2012 років підрозділами Держспецтрансслужби за рахунок коштів спеціального фонду державного бюджету.

В урочистому відкритті взяли участь голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник, перший заступник Міністра інфраструктури України Костянтин Єфименко, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту Микола Мальков.

“Сьогоднішня подія ще раз підтверджує, що в Державній спеціальній службі транспорту питання соціального захисту військовослужбовців – в тому числі забезпечення житлом – є пріоритетним. І воно вирішується”, – наголосив Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко.

Він назвав питання забезпечення військовослужбовців власним житлом надзвичайно важливою складовою програми реформ Президента України для забезпечення обороноздатності країни та мотивації для військовослужбовців.

Від імені Уряду України Костянтин Грищенко привітав зі святом власників нових квартир та побажав, щоб їхні діти виросли справжніми патріотами своєї країни, якими сьогодні є їх батьки.

Як відзначив голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, на виконання доручення Президента України в області проводиться системна робота по забезпеченню житлом військовослужбовців. І це не тільки реконструкція військових будівель, а й будівництво нових.

“Перед нами стоїть завдання – забезпечити всіх військовослужбовців житлом, службовим, чи постійним. А ті, хто пішов на пенсію чи в силу різних причин не отримали житло, повинні отримали його у найближчий перспективі.

І ми докладемо всіх зусиль для того, щоб це завдання і доручення Глави держави було виконано”, – підкреслив очільник області.

Новоселам урочисто вручили ордери та ключі від новобудови.

Почесні гості також оглянули нові квартири та поспілкувалися з їх власниками.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини