Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:37:32

Підвищення кваліфікації спеціалістів державної влади з питань запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом

25.05.2013   13:47

24 травня в дистанційному режимі (за допомогою Інтернету) Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів провів короткотерміновий семінар для працівників райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення, до посадових обов’язків яких належать вищезазначені питання.

Всього – 22 учасника. Для цього використовувалася корпоративна комп’ютерна мережа місцевих органів державної влади Чернігівської області.

Семінар організований позапланово на виконання пунктів 16 та 19 Плану заходів на 2013 рік із запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму (Постанова Кабінету Міністрів України і Національного банку України від 11 березня 2013 року №155) та вимог Національного агентства України з питань державної служби щодо перепідготовки та підвищення кваліфікації спеціалістів державної влади у вищезазначеній сфері.

Перед слухачами виступали:
- заступник начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Сергій Меженний, який розповів про міжнародні організації та міжнародні стандарти, що діють у сфері запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, та фінансування тероризму;
- завідувач сектора Державної податкової служби України в Чернігівській області Олександр Коськін, який висвітлював питання організації фінансового моніторингу в Україні.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.