Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:46:00

Підписано угоду щодо взаємодії сил цивільного захисту Чернігівської, Брянської та Гомельської областей

11.04.2013   08:01

9 квітня заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Віктор Геращенко та начальник Управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області полковник служби цивільного захисту Вадим Шулюк з робочим візитом відвідали Брянську область Росії.

Підписано угоду щодо взаємодії сил цивільного захисту Чернігівської, Брянської та Гомельської област

Підписано угоду щодо взаємодії сил цивільного захисту Чернігівської, Брянської та Гомельської област

Тут у прикордонному смт Клімово відбулася нарада заступників голів державних адміністрацій та начальників управлінь з надзвичайних ситуацій Брянської області Росії, Чернігівської області України та Гомельської області Білорусі.

Темою наради став розгляд питання про організацію взаємодії з попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій, що пов'язані з повінню, стосовно гасіння лісових пожеж, ліквідації інших стихійних лих і техногенних аварій, мінімізації їх негативних наслідків, а також щодо захисту населення, яке проживає на прикордонних територіях.

В ході наради підписано трьохсторонню угоду щодо постійного моніторингу й своєчасного взаємоінформування про ситуацію з повінню, можливими лісовими пожежами, стихійними лихами та техногенними аваріями, особливо трансграничного характеру. Цей документ також передбачає взаємодію обласних комісій з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо попередження та ліквідації наслідків згаданих вище небезпечних явищ, узгодження дій і використання на взаємовигідних умовах сил і засобів прикордонних територій для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини