Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 01:33:43

Фаріон таки зустрілася із ніжинськими студентами та порадила перестрашеним ректорам злити віск

21.03.2013   12:48Агенцiя

Сьогодні, 21 березня, народний депутат України від ВО “Свобода” Ірина Фаріон в коментарі Гал-інфо повідомила, що таки зустрілася із ніжинськими студентами, попри всі перешкоди.

Фаріон

Фаріон

“Я була в Ніжині, відбулася геніальна зустріч зі студентами у музичній школі. Незважаючи на те, що на директора музичної школи брутально тиснули, адже того самого дня до нього зателефонували представники з обласного управлінні культури. Він відповів, що ж такого незаконного зробив, що пустив народного депутата у музичну школу? І якщо нещасному ректорові Бойкові не стало снаги і сили цього зробити, то це зробив директор музичної школи”, – розповіла Ірина Фаріон.

Вона також додала: “Наступна блискуча зустріч була в загальноосвітній школі № 2 із батьківським колективом, бо якесь нещастя намагається на місці цієї школи відкрити конюшню. З того приводу я вже зробила депутатський запит”.

Ірина Фріон розповіла, що учора, 20 березня, у Києві відбулася презентація перевидання її книги “Мовна норма: знищення, пошук, віднова”.

“Учора була блискуча зустріч у Києві, де було багато студентів саме з Ніжина. Наступна зустріч буде в Острозі, ще наступна в Житомирі, тому все гаразд. Зрештою, яка різниця, де я виступаю! Я можу і під телеграфним стовпом зустрітися із тисячами молодих людей. А перестрашеним ректорам бажаю злити віск у бабці, може їх відпустить, бо у своїх гідних студентів вони можуть викликати тільки презирство”, – заявила народний депутат.

Чит. також: “Фаріон “стрілятиме поглядами і словами” у холуїв та пристосуванців”

Нагадаємо, що 16 березня, під час народного віче у Львові в межах всеукраїнської акції опозиції “Вставай, Україно!” народний депутат України від ВО “Свобода” Ірина Фаріон розповіла, що їй відмовили в зустрічах зі студентами двох вишів Ніжина.

Як зазначила Ірина Фаріон, їй відмовили у зустрічі зі студентами Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя та Ніжинського агротехнічного інституту.

“Вони мені, як голові профільного підкомітету, забороняють зустрічатися зі студентами, а це свідчить про що, дорога громадо? Так, це свідчить про те, що я приїду на ті зустрічі!”, – запевнила Ірина Фаріон.

http://galinfo.com.ua/news/129513.html

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.