Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 18:26:34

Загальні збори Чернігівського земляцтва. ФОТОрепортаж

02.02.2013   11:55

1 лютого у Міжнародному виставковому центрі на лівому березі Дніпра відбулись річні збори Товариства "Чернігівське земляцтво".

  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва
  • Загальні збори Чернігівського земляцтва

Голова ради Товариства "Чернігівське земляцтво" у м. Києві Віктор Ткаченко зі сцени представив знаних не лише чернігівській родині, а й усьому Українству земляків: Леоніда Кучму - Президента України у 1994-2005 роках; Івана Плюща - голову Верховної Ради України І та ІІІ скликання.

Дружня чернігівська родина оплесками зустріла присутніх у залі Володимира Хоменка - голову Чернігівської обласної державної адміністрації, Валентина Мельничука - заступника голови Чернігівської обласної ради, а також керівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування всіх районів області і голів міст.

На зборах були присутні високоповажні владики та всечесні отці, народні депутати України нинішнього та минулих скликань, керівники обласних земляцьких об'єднань у м. Києві, голова Правління Ради земляцтв України у місті Москва Микола Ляхй, інші поважні гості.

Віктор Ткаченко озвучує прозвітував про роботу земляцтва протягом 2012 року (див. додаток) та оголосив про рішення Ради щодо нагородження найдостойніших вищою земляцькою нагородою "Почесний знак Товариства "Чернігівське земляцтво"" у м. Києві.

За активну громадську діяльність, вагомий внесок у зміцнення ділових контактів і розбудову Чернігівщини та з нагоди 17-ї річниці заснування Товариства "Чернігівське земляцтво" в м. Києві Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено: Анатолія Коваля - директора товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо-торгівельне підприємство СМІТ", Станіслава Шевченка - ведучого програм Національної радіокомпанії України "Європа-центр", м. Київ. Заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин Мельничук вручив грамоти обласної ради Олексію Калинському - генерал-майору міліції та Петру Васюку - полковнику міліції, профспілковому діячу.

З вітальним словом до учасників зборів звернулись Володимир Федорченко - ректор Київського університету туризму, економіки і права, доктор педагогічних наук, професор, президент Міжнародної громадської організації "Земляцтво Запоріжжя", Микола Лях - дійсний державний радник Російської Федерації першого класу, доктор політичних наук, відомий громадський і політичний діяч, Голова Правління Ради земляцтв України у місті Москва, наш земляк з Меншини, Сергій Ковтун - заступник голови Коропського відділення, член спілки художників України, керівник багатьох міжнародних арт-проектів, академік.

У рамках урочистої частини зборів відбулась офіційна церемонія підписання Угоди про співробітництво між Чернігівською обласною державною адміністрацією, Чернігівською обласною радою та Радою товариства "Чернігівське земляцтво" у м. Києві. Проект цієї Угоди раніше було обговорено та узгоджено Сторонами. Володимир Хоменко, Валентин Мельничук і Віктор Ткаченко скріпили її своїми підписами.

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини