Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:34:06

Названо самих ініціативних голів ОДА. Прокопенко - у топ-3

20.02.2020   07:57Агенцiя

Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД) у партнерстві з інтернет-виданням "Апостроф" підготували "Рейтинг ініціативності голів ОДА".

Даний рейтинг відображає фактичну діяльність керівника ОДА на займаній ним посаді, дозволяє проаналізувати пріоритети в діяльності керівника ОДА, рівень співпраці з обласною радою, а також реакцію на ініціативи голови ОДА з боку місцевих ЗМІ.

 У рейтинг були включені голови ОДА, які переюувають на посаді не менш, ніж 3 місяці. У зв'язку з цим в рейтинг увійшли 13 керівників ОДА. Перше місце в рейтингу займає керівник Вінницької ОДА Владислав Скальський. За період з початку його призначення (18 вересня 2019) на цю посаду налічується 159 ініціатив, що означає, що Скальський продукував більше 42 активностей за різними напрямками на місяць.

На другому місці рейтингу розташовується колишній керівник Івано-Франківської ОДА та чинний віце-прем'єр-міністр і міністр розвитку громад і територій України Денис Шмигаль. В абсолютних значеннях кількість його ініціатив більша, ніж у Скальського, їх налічується 215. Але середнє число ініціатив за місяць все ж менше - їх було майже 38 (37,9). Проте, такий результат дозволив як Скальському, так і Шмигалю залишити найближчих "переслідувачів" далеко позаду.

Лідерів рейтингу замикає топ-3 ініціативних губернаторів Андрій Прокопенко, який не так давно, з 31 жовтня, очолює Чернігівську облдержадміністрацію. В середньому, Прокопенко був учасником 22 (21,9) активностей підконтрольної йому ОДА в місяць.

Справжнім "чемпіоном" в антирейтингу є керівник Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв, який був призначений ще 11 липня 2019. Другим претендентом на звільнення є керівник Рівненської ОДА Віталій Коваль. Третім знизу за ініціативністю став голова Тернопільської ОДА Ігор Сопель, який був призначений на цю посаду 31 жовтня 2019 року, але наразі так і не зміг відзначитися докладанням значних зусиль в розвиток очолюваного ним регіону.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини